نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
اگر در محل اجرای نیلینگ موانع مختلفی مانند تأسیسات شهری و غیره وجود داشته باشد طول عمق گمانهها و شیب آنها نمیتواند به صورت آزادانه اجرا شود
وظیفه نوار زهکشی، جمعآوری و هدایت آب پیش از اجرای شاتکریت در محل نصب به خارج است. نوار زهکش قائم، قبل از اجرای مش گذاری و شاتکریت، بین رویه موقت و سطح گودبرداری نصب میشود. در صورت افزایش تراز آب در لایه خاک، فشار هیدرواستاتیک پشت دیوار بتنی ایجاد شده و این نیرو میتواند احتمال جابهجایی توده خاک و حتی ریزش گود را افزایش دهد؛ بنابراین، نوار زهکشی در کنترل و مدیریت آب در محل نصب و اجرای شاتکریت نقشی حیاتی دارد.
مشهای فلزی باید به اندازه حداقل یک چشمه روی هم همپوشانی شوند.
تغییر در طرح: در صورتی که با توجه به شرایط، طراحی ها انجام شده پاسخگو نباشد، اطلاعات حاصل از ابزار بندی در فاز های اولیه پروژه نیاز به ایجاد تغییرات در طراحی را مشخص کند.
برای وصله کردن میلگردهایی که بیشتر از ۱۲ متر طول دارند فقط باید از روش فورجینگ و کوپلر استفاده کرد.
روش نیلینگ نسبت به انکراژ محدوده کمتری از خاک را مسلح میکند
کنترل این وسیله به کمک سیستمهای هیدرولیک و پنوماتیک یا بادی صورت گرفته که توسط کنترل پنل قابل مدیریت است.
کی میشه گودبردای که دیواره آن نیلینگ شده رو رها کرد تا سازه اصلی اجرا بشه؟
این گروه با برقراری ارتباطات فعال با دانشگاهها و سایر مجامع علمی و حرفهای، بهبود مداوم و ارتقاء کیفیت خدمات خود را بهعنوان هدف اصلی در نظر گرفته است.
در این روش به جای احداث سازه نگهبان، خود سازه اصلی از بالا به پایین اجرا و همزمان گودبرداری انجام می گردد. مراحل اجرایی بطور کلی در شکل نشان داده شده است. این روش با ایجاد تغییراتی در نحوه طراحی و محاسبات سازه و در اختیار داشتن برخی تجهیزات و امکانات خاص، در ساخت ایستگاه های مترو در اروپا به منظور کاهش زمان و هزینه های اجرائی و کاهش اختلال در ترافیک شهری و زندگی مردم به کار گرفته شد و به دلیل مزایای بالای آن در سال های اخیر در پروژه های بزرگ عملا جایگزین روش ساخت سنتی نیلینگ چیست گردیده است.
بنابراین، امکان پایداری آنها به صورت قائم یا نزدیک به قائم بسیار کم و مشکل است.
روش نیلینگ (میخکوبی) و انکراژ (مهارکوبی) هر دو جزو سازههای نگهبان و از روشهای رایج و مرسوم جهت پایدارسازی گودبرداری به شمار میآیند.
در این نوع رویه و پوششها، فاصله میخها از هم کم است، اما اگر ضخامت پوشش سیستم میخگذاری زیاد شود، توزیع فشار جانبی منظمتر شده و فاصله میخها را نیز میتوان بیشتر کرد، چرا که در اینجا عملکرد دیوار به سیستم دیوار حائل، نزدیکتر میشود.